İndir

Subway Surf Klavye İle Oynama

Admin | 08:27 | 0 yorum

Merhaba, Değerli Subway Surf'u Klavye ile oynamak isteyen değerli arkadaşlarım. Subway Surf Oyunu Mobil Uygulamalarda Çok Oynanan Bir Oyun Olduğu İçin Biz'de Bunun Pc'de Oynanışını ve klavye ile oynama ayarınızı nasıl yapabileceğinizi açıklamaya çalışacağım.

İlk Olarak Subway Surf Pc İndir'in Subway Surf Pc'de Klavye İle Oynamanız İçin bir çok program ve yöntem denedik ve bulduğumuz yöntemlerden birisi çalıştı.

Subway Surf Klavye ile Oynama

 Subway Surf Oyununu Klavye İle Oynayabilmeniz İçin iLk Olarak Hotkey Adlı Program'ı Bilgisayarımız'a İndiriyoruz.

Subway Surf Klavye iLe Oynama

Yukarı'daki Resim'e Tıklayın Program İnecektir. Dosya Şifresi: pchocasi.com 
Daha Sonra Dosya'daki Programların Hepsini Masa Üstüne Atın Daha Sonra Hotkey Adlı Programa Tıklayın.  Bu Programda Yapmanız Gereken Express Inslattion'a Basalım Daha Sonra Gelen Seçenekler'de "Exit" e Basalım Daha Sonra Masa Üzerine Çıkardığımız "Subway Surfers Klavye" yi Açalım Daha Sonra Oyun'a Giriş Yapalım Bu Şekilde Klavyenizle Oynamaya Başlayabilirsiniz. Hareket Etmek İçin "Yön Tuşlarını" Kullanabilirsiniz.

Category: , , ,

Yazar Hakkında:
▂▃▅▆▇█ E █ f █ e █ H █ a █ n █ █ O █ Z █ K █ E █ L █▇▆▅▃▂, Blogumda paylaşılan her şey tanıtım amaçlıdır. Telif ihlali olan paylaşımları iletişim kutusundan bize ulaştırabilirsiniz.

0 yorum

Subway Surf'u İndirdikten Sonra Yorum Bırakınız !