İndir

Subway Surfers

Admin | 07:15 | 0 yorum


Subway Surfers, Android ve İos İşletim Sistemi Kullanılan Cihazlarda Vazgeçilmez Oyunlar Arasına Girmiş Bulunmaktadır. Subway Surfers'i Bilgisayarınız'da Oynamaya Ne Dersiniz Sadece Subway Surfers İndir'in Ve Daha Sonra Bilgisayarınız'a Kurduktan Sonra Hazır Hale Gelecektir.

Teknoloji Gelişti, İnsan Oğlu Günden Güne Değişiyor Akıllı Cihazlar Yapılyor, Oyunlar Yapılıyor, Hemde Bu OyunLar O Kadar Güzel ki Oynayan Bir Çok İnsan Oyundan Zevk Aldığı İçin Hala Devam Ediyor Oynamaya. Subway Surfers'in Telefondaki Gibi Versiyonunu İndirmek İstemezmisiniz ?  Subway Surfers'i Telefondaki Gibi Oynamaya Ne Dersiniz ? Tabi Bu Basit Buradan Subway Surfers'in Bilgisayar Modu Yani Subway
Surfers Pc Modu'nu İndirip Bilgisayarınız'a Kurabilirsiniz Daha Sonra Bilgisayarınızdan Telefonda Oynarmış Gibi Oynamaya Başlayabilirsiniz...

Subway Surfers Pc Kurulum:

İlk Olarak Oyun'u İndirelim Aşağıdaki Resme Basarak İndirelim.


Subway Surf indir




İndirdikten Sonra İndirdiğimiz Dosya'ya Girelim. Rar Parolası: www.ahmetceylan.com.tr'dir
Daha Sonra Ora'daki "SubwaySurfes-PC" Dosya'yı Açalım Daha Sonra İçerisinde "Shockwave_Installer_Full.exe" Adlı Bir Dosya Vardır Bunu AçaLım ve Bilgisayarımız'a Kuralım Daha Sonra Rardaki Diğer Dosya "Subway.Surfers.PC.exe" yi açalım Çalıştıralım Daha Sonra Gelen Menüden Next> e basalım daha sonra Start'a Basalım Daha Sonra "Evet" e basalım Daha Sonra Kurulum Bitecektir. Oyunu Açalım "Play!" a basalım daha sonra oyunu'muz açılacaktır.

Subway Surf Pc İndir'dikten Sonra Oyun'un Keyfine Varabileceksiniz.

Google Aramalarında: Subway Surf Pc İndir, Subway Surf Pc, Subway Surfers Pc İndr, Subway Surfers İndir, Subway Surf İndir Gibi Kelimelerde Subwaysurfindir.BlogSpot.Com Adresini Görebilirsiniz.

Category: , , ,

Yazar Hakkında:
▂▃▅▆▇█ E █ f █ e █ H █ a █ n █ █ O █ Z █ K █ E █ L █▇▆▅▃▂, Blogumda paylaşılan her şey tanıtım amaçlıdır. Telif ihlali olan paylaşımları iletişim kutusundan bize ulaştırabilirsiniz.

0 yorum

Subway Surf'u İndirdikten Sonra Yorum Bırakınız !